Over Verstappen VOF

Samen met een geweldig team medewerkers is Verstappen Boomverzorging beter dan ooit in staat tot het creëren van een unieke sfeer van uw bomen, tuinen en landschappen. Bij u in de tuin, een bosperceel of bomenlaan. Groot of klein. Ongeacht de omstandigheden van uw locatie.

Over Verstappen Boomverzorging

Op 01-07-1985 startte René Verstappen zijn eigen bedrijf Verstappen Boomverzorging en landschapsonderhoud. In die tijd vooral gericht op bos-onderhoud en landschapsonderhoud.

Per 01-01-1995 stapt zijn zoon Chris Verstappen ook in het bedrijf van zijn vader, en wordt het eenmansbedrijf omgezet naar een VOF. Een droom komt uit, vader en zoon werken samen in het groen. Ondernemers vol enthousiasme, passie en ondernemersdrang. Een uitgesproken visie over bomen en landschapsonderhoud. Chris volgt een opleiding boomverzorger en boomchirurgie in Arnhem aan de Bosbouwschool. Beide mannen hebben een enorme voorliefde voor de natuur in zijn puurste vorm.

René en Chris hebben de afgelopen jaren een heel pad afgelegd, keuzes gemaakt en in de loop der jaren de werkzaamheden in de bossen uitgebreid met andere werkzaamheden in het hout erbij. Verstappen Boomverzorging was vasthoudend en zoekende naar mogelijkheden. Door vast te houden aan een eigen visie zonder concessies te doen, staat er nu meer dan 30 jaar later een sterk bedrijf. Met grote herkenbaarheid in de markt.

Investeren in de toekomst

Enkele jaren nadat het bedrijf gevestigd was met een opslagruimte aan de Zeesweg, werd deze plek verruild voor een nieuw bedrijfspand op een nieuwe locatie aan van de Zeesweg. Tractoren, Versnipperaars, Stronkenfrezen en andere machines werden in de loop van de jaren vervangen voor geavanceerde technieken van nu. De combinatie van de gepassioneerde vakmensen en vakkundige advies vol passie en enthousiasme  voor de bomen en landschappen bracht  Verstappen Boomverzorging steeds meer erkenning. De partners Annemie en Angelique bleven  op de achtergrond. Achter de schermen was er altijd de steun in de rug.

Chris en Angelique nemen het bedrijf over

Annemie was degene waarop de mannen altijd konden terug vallen wanneer er adhoc iets geregeld moest worden. En om de telefoontjes aan te nemen van de klanten en zakelijke relaties. Halverwege 2017 dragen René en Annemie het bedrijf volledig over aan Chris en zijn vrouw Angelique. Chris blijft zijn visie volgen, en Angelique ontfermt zich over de administratie en PR van Verstappen Boomverzorging. Binnen Verstappen Boomverzorging is sinds 2017 een  nieuwe bedrijfstak bij gegroeid, Verstappen Buitensfeer. Chris en Angelique vullen elkaar feilloos aan. En dat is misschien wel het geheim van hun succes.

Het team van Verstappen Boomverzorging, de passie en het vakkundige werk wat telkens opnieuw geleverd wordt, het bleek een enorm succes. En tot op de dag van vandaag. Samen met een geweldig team medewerkers is Verstappen Boomverzorging beter dan ooit in staat tot het creëren van een unieke sfeer van uw bomen, tuinen en landschappen. Bij u in de tuin, een bosperceel, of bomenlaan. Groot of klein. Ongeacht de omstandigheden van een locatie.

Investeren, vernieuwen, veranderen en genieten

Tot op de dag van vandaag blijven wij als bedrijf investeren, vernieuwen, veranderen en genieten van het prachtige werk met bomen. Elke dag op pad met Verstappen Boomverzorging is een droom, een sfeer en beleving. Elke dag een  nieuwe plek waar je ongedwongen kunt genieten van de natuur en zijn schoonheid. Waar wij, de medewerkers geïnspireerd worden door al het moois om ons heen zoals de grillige bomen, oude bomen, dieren, kortom alles binnen de natuur.

Blijven werken voor een tien

Nu, 33 jaar later, zijn we nog steeds op zoek naar de ultieme schoonheid van alles wat de natuur ons geeft. Werken we nog steeds voor een ‘tien’ en zijn we eigenlijk met minder dan een ‘acht’ niet tevreden. De lat ligt nog altijd hoog! Gelukkig wordt het gewaardeerd door onze klanten die elke keer weer trouw bellen of Verstappen Boomverzorging bezoeken via site of bedrijf en genieten van al het moois wat de natuur geeft. Voor u een applaus, voor al die keren dat u ons complementeert en met zoveel enthousiasme bij ons terug komt. Of ons bedrijf aanbeveelt bij een ander.

Bedankt!

Chris en Angelique Verstappen

Verstappen Boomverzorging                                  Verstappen Buitensfeer

Ons machinepark

Voor alle veelvoorkomende werkzaamheden voor uw tuin of perceel bieden wij passend materiaal aan in combinatie met ons vakkundig personeel.

Tractor met versnipperaar

Stronkenfrees

Tractor met klem

Hout chipper

Uw partner voor groenonderhoud

Neem gerust contact op als u meer wilt weten over onze werkzaamheden of producten. Wij proberen uw vraag zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.